Om oss

mandag 9. mars 2015

Mags sofaen fra Hay, og litt om materialer...

Mags sofaen fra Hay, er en populær sofa for tiden.

Det er en meget funksjonell sofa, med mange kombinasjonsmuligheter. Den har en stram minimalistisk linje, samtidig som den er komfortabel å sitte i, med dyp sitteplass og store armlener.Tekstilet på sofaen som er utstilt i butikken vår, er Hallingdal. Det består av 70% ull, og 30% viscose.

Av og til er det greit å vite litt om materialene man omgir seg med, både fordeler og ulemper. Og ikke minst vedlikehold.
Noen av fordelene ved bruk av ull er at det er en miljøvennlig tekstil, som heller ikke avgir noen farlige avgasser. Det er et pustende tekstil som absorberer bort fuktighet, det er naturlig flekkavvisende og meget slitesterkt, det er flammehemmende og har en høy grad av lysekthet.
Dette er noen av grunnene til at mange holder ull sitt hjerte nært. Tekstilet Hallingdal er faktisk så slitesterkt at det kan brukes i offentlige miljø, der slitasjen logisk nok er ekstremt høy.Mags sofaen trenger altså sjelden en vask fordi ullet på en måte er selvrensende. Men om uhellet skulle være ute kan du forsøke å gni med en fuktig klut på flekken, eller bruke produkter som er beregnet for møbelrens. For eksempel finnes det skumprodukter som skal sprayes på og la tørke. Forhør deg i butikken vår for å få mer informasjon om dette.


Det er alltid lurt å sette seg inn i vedlikehold og rengjøring når man skal ha ett nytt møbel.


Mags sofa er en meget fleksibel mudulbasert sofa. Den kan kombineres på mange måter, og med ulike tekstiler, også hud.
For en komplett oversikt over hva man kan velge mellom, samt størrelser,- klikk deg inn her...

Sofaen er bygget opp av lakkert furu, sponplater med fjærsystem, samt fyllt med polyurethanskum.


Kom innom og prøvesitt davel!

- Designspirit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar