Om oss

mandag 18. mai 2015

Pappelina...

Vi har fått enda en ny leverandør! Nemlig svenske Pappelina.

Pappelina designer og produserer blant annet moderne gulvtepper av pvc og polyester-varp. Plastmatter med andre ord. Gulvteppene har tidsriktige farger og mønstre. Noen helt enkle, andre grafiske. De har blitt enormt populære de siste årene. Og nå har de kommet til oss :)

Du husker kanskje de grå, triste plastmattene fra 50-tallet? Det er lenge siden vi har har sett noe til dem... Heldigvis har Pappelina mattene et helt annet uttrykk og  moderne design. Pappelina har virkelig gjort sitt for at plastmattene har fått sin comeback. Plast har blitt tidsriktig og trendy igjen.  Fine mønstre og lekre farger, og ikke minst er de fleksible og funksjonelle. Kan brukes overalt! Og det er vel derfor de har blitt så utrolig populære?


Pappelina står for enkel og funksjonell design av høy kvalitet. Og mattene er tilnærmet vedlikeholdsfri og har lang levetid. Ikke minst lette å holde rene!
Passer fint i hjem med småbarn som søler melken eller saften sin. Det er jo bare å tørke rett av, eller skylle under springen. 
I gangen er de også fine å bruke, der er det mye tråkk med våte og sølete sko. Eller på kjøkkenet der det også lett daler ned både brødsmuler og sauseskvetter. Teppene kan enkelt skylles av, eller vaskes i maskin på 30 grader. Strekk ut, og heng til tørk. Så er de like fine igjen. Lettvint, ikke sant?Mattene er også fine å bruke utendørs. De tåler jo vann! Pynt opp terassen med litt farger. Ikke minst er det behagelig for bare sommerføtter.
Nå er sortimentet til Pappelina utvidet med både pledd, spisebrikker, voksduker og puter.
Vi har deilige pledd i ull og bomull i butikken nå! 

Se så tøft!
Alt produseres i Sverige, slik at man får et kortreist produkt der man har fullstendig overblikk over hele prosessen, fra materiale til ferdig produkt.
Materialene som blir brukt er fri for tungmetaller og farlige mykgjørere. De avgir heller ingen giftig røyk om det skulle oppstå brann. Greit å vite.


Vil du se mer kan du titte her...

- Designspirit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar