Om oss

onsdag 12. august 2015

Klar for høst...

Pledd fra Elvang i alpakka ull
Nå er høsten like om hjørnet, og vi gleder oss mer og mer til å pakke oss inn i myke, varme pledd og kose oss inne med stille stearinlyskvelder. Det er jo ikke noe som er bedre enn å nyte sin egen stue mens vind og høstblader herjer ute.
Det er jo nettopp det som er så sjarmerende med våre årstider, at hver årstid bærer med seg noe eget. Høst er tid for innekos. 

Lekkert tidsriktig pledd fra Elvang.


Høsten er også den tiden da de fleste finner frem gode varme klær, og varme pledd. Kanskje er du så heldig å ha en peis å fyre i? Og mange kjenner det rykker litt i forandringsfoten på interiørfronten. Ihvertfall er det slik her hos oss. Når høsten kommer, er det mange nyheter på vei og hyllene fylles opp igjen etter sommerferien. Nye varer, nye leverandører og nye farger. Vi har mange fine pledd fra Elvang i butikken nå. I den mykeste alpakkaull som ikke bare er supermyk, men som også holder deg god og varm.


Vi har også fått en ny leverandør av gulvtepper. Nemlig danske Massimo. Massimo leverer de lekreste håndknyttede, og håndvevede tepper, som varmer kalde høstføtter og gir en lun stemning i stuen din.

Pledd og nytt gulvteppe er vel den perfekte oppskrift for høsten!Kom innom og ta en titt da vel! 
- Designspirit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar