Om oss

torsdag 12. november 2015

Jul med Kähler!

Avvento i grønt. Perfekt til jul!

Nå som det nærmer seg advent kan det være lurt å planlegge julestriden litt. Ja for det kan nemlig fort bli en juleSTRID!
Hvem har vel ikke hastet rundt i siste liten rett før et middagsselskap, eller selveste julaften på jakt etter den siste julegaven, eller den siste juledekorasjonen en bare må ha for å gjøre julepynten komplett?


Avvento i rødt. Perfekt til jul!

Sånn ca midt i november - som faktisk er nå, så kan det være lurt å sette seg ned å planlegge litt. Mens du enda har litt god tid. Kannskje du trenger en ny lampe før jul? Eller nye spisestoler å innvie julemiddagen med? Eller kanskje du har lyst å bytte ut den gamle juletrepynten fra 90-tallet med noe mer moderne, og spesielt. Noe ikke alle andre har på juletreet sitt?

Omaggio julekuler i gull

Omaggio lysestaker

Det som kan være lurt å planlegge allerede nå:


  • Møbler og lamper bør bestilles nå, før leveringstiden passerer romjula. Skal du ha ny spisestue, eller få opp en ny lampe før julefreden senker seg, så kan det være lurt å gå til innkjøp av dette allerede nå. Kanskje noe må bestilles og da er det mulig at leverandørene ikke får levert i tide.
  • Første søndag i advent kommer fort! Har du planlagt hvordan årets adventsstake skal se ut, eller trenger du rett og slett en ny en? Kanskje du trenger en ny adventssjerne i vinduet, eller noen lysslynger ute på hekken? 
  • Skap stemning med levende lys! Levende lys får vi aldri nok av. Og nå i mørketiden er det ekstra viktig å kose seg litt og tenne lys i lykter og lysestaker. Trenger du noen flere lykter, eller lysestaker? I såfall kan det være lurt å gå til innkjøp av dette allerede nå, før det blir utsolgt.
  • Skriv en liste over julegavene du skal handle inn! Ikke bare planlegg hvem du skal handle til, men sett i gang med innkjøp av julegavene så fort du kan. I desember er det ofte mye som skal ordnes, både på jobb og hjemme, ikke minst en god porsjon juleavslutninger en skal rekke. Så et godt råd er å få orden på alle julegavene så tidlig som mulig.
  • Planlegg julepynten! Finn frem juleeskene fra kottet allerede nå. Få en oversikt over hva du har, og hva du mangler. Kanskje trenger du å fornye juletrelysene, eller noe ny juletrepynt? Ikke minst hva trengs til å dekorere resten av hjemmet ditt med? Vi elsker jo å pynte til jul!


Omaggio mini-vaser. Sett à 3 stk

Det er mange måter å pynte til jul på. Enten du er av den tradisjonelle typen som pynter med rødt og grønt, eller kanskje du foretrekker din helt egen variant? En ting er ihvertfall sikkert, du kan pynte til jul akkurat slik DU vil!

Nobili
Det er et hav av lekre saker du kan bruke til pyntingen. Over og under ser du et stort og variert utvalg fra Kähler, også noen nyheter som kom inn her i god tid før jul.
Omaggio-serien har blitt utvidet med skjønne minivaser med både gull og sølvstriper, samt tilhørende lysestaker. Passer perfekt også som julegave til en Omaggio-elsker det vel!
Ikke minst julekulene! Porselenskuler med de flotte stripene! We like :)

Omaggio i sølv

Nobili er også en nye serie fra Kähler. De søte trærne kommer til live når du tener et lite t-lys inni dem. Perfekt til julevinduet, eller julebordet.

Sirio og Stella

Er du tilhenger av de tøffe Urbania lyktene, så har også disse fått nye tilskudd til familien sin. Litt inspirert av funkis stilen kan man trygt si.

Urbania
Uansett hvordan du velger å pynte til jul, så er det alltid gøy med noe nytt. Her er det også mye som passer fint som julegaver også. Vi har det i julebutikken vår! Velkommen!

- Designspirit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar