Om oss

mandag 22. juni 2015

Aim Pendant

Lampene fra Flos er anerkjent og prisbelønnet for sin premissløse kvalitet, og tidløse design. Med designere fra flere tidsepoker og mange deler av verden er det ikke rart at Flos kan tilby noe for enhver smak. Design og funksjonalitet går hånd i hånd, og det er noe som kommer forbrukerne tilgode. 


 Aim pendelen er intet unntak, den er så fleksibel at den dekker flere behov for belysning. Med hele 9 meter kabel kan den henge høyt og lavt, og selve lampen er så fleksibel at den kan styre lyset akkurat dit en trenger det.


En fordel med lampen er det at den har innebygget Led lyskilder på hele 1250 lumen, noe som tilsvarer en ca 100 watt om en hadde brukt de gamle lyspærene. 
Men takket være Led diodene så slipper en å bytte lyspære, da diodene har så lang levetid at de vil lyse i mange mange år..
Den gir godt med lys til tross for sitt beskjedne forbruk av strøm, kun 20 watt trekker denne lampen. Og den har et varmt fint lys på 2700 kelvin, noe som tilsvarer fargen på den gamle glødepæren.


Man kan sette sammen flere lamper, og virkelig få godt lys samtidig. Lampene kan også dimmes for riktig stemningslys.
Lampene kan brukes som arbeidslys på kjøkken eller kontor, eller de kan brukes som generell belysning i stua, eller som leselampe ved godstolen. Her får en godt med lys uten å bli blendet. 


Aim er designet av Ronan og Erwan Bouroullec. Designduoen har jobbet sammen i over ti år nå, og har designet møbler, belysning og rom for Vitra, Kvadrat, Magis, Kartell, Flos, Hay, Iittala og Artek for å nevne noen. 
Mer om dem kan du lese her...


Aim henger selvfølgelig utstilt hos oss. Kom gjerne og ta en titt :)
- Designspirit


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar