Om oss

lørdag 22. august 2015

Inspirasjon til skrivepultenHar du ikke fått på plass arbeidsrutinene dine enda? Kanskje den biologiske klokka femdeles tikker i sommermodus?

Ja det tar litt tid å venne seg til den vante hverdagen igjen, med alle plikter og oppgaver som hører med.  Det kan kanskje hjelpe å ha et pent skrivebord og litt orden i tingene før høsten kommer. Her tenkte vi å komme med litt inspirasjon til arbeidsplasssen din. Litt inspirasjon med et hint av gult. Gult er jo en kilde til energi og godt humør. Og dét kommer alltid godt med.

_________________________________________________________________________________1) Hvem har sagt at teip og papirordner trenger å se kjedelig ut? Ihvertfall ikke Kähler som har en kjempefin serie til kontoret. Officina heter den.

2) Det beste som finnes er å ha orden i kladdebøker og mapper, og Color Box fra Normann Copenhagen hjelper deg med nettop det.

3) En pen hylle som ikke tar så stor plass hjelper deg å organisere det du ikke har plass til på skrivebordet. One step up er også fra Normann Copenhagen.

4) Restore Basket fra Muuto er perfekt for oppbevaring av ark, magasiner og andre småting.

5) Pocket Organizer fra Normann Copenhagen er perfekt for oppbevaring på vegg, av småting som penner og linjaler, til større ting som papirer og penal. Og så kommer de i flere størrelser, og er fine å bruke på små plasser siden en får utnyttet veggplassen. 

6) Godt arbeidslys er nesten det viktigste til arbeidsplassen, i tillegg til bordet du sitter ved da. En bør helst ha et direkte lys som er rettet ned mot pulten, og en lukket skjerm slik at en ikke blir blendet av lyspæren. Lampen plasseres på venstre side av pulten om du er høyrehendt, og omvendt om du er skjevhendt. For å unngå skygger. Denne Lampen er fra &Tradition og heter Trash Me.

Kom gjerne innom oss i butikken for enda mer inspirasjon og nyheter.

- Designspirit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar