Om oss

mandag 7. september 2015

Ny leverandør; Treku

Snart, veldig snart får vi en ny leverandør her hos oss.
Vi har vel lov å skryte på oss at vi har et godt utvalg her, og vi er stadig på jakt etter nye designklassikere. Treku er en av dem.


I 1947 ble det startet opp et møbelverksted langs solkysten i Spania, nærmere bestemt i den lille landsbyen Zarautz. Her hadde det allerede i lang tid vært en tradisjon for møbelsnekkerier, og trearbeid.
Grunnleggeren av det nye verkstedet, en driftig møbelsnekker med ambisjoner, het Jesus Aldabaldetrecu. Hans etternavn skulle etterhvert prege det nye firmaet; Treku.

Etter kort tid klarte Treku å skaffe seg et solid rykte som leverandør av klassiske, men høykvalitets soverom.


Underveis skulle annen generasjon Aldabaldetrecu sette i gang en rekke tiltak for å øke produksjonsmassen, og grunnlaget for å eksportere møbler ble da lagt.
I dag er det tredje generasjon som fører tradisjonen og kjærligheten til håndtverket videre.Basert på sine gamle erfaringer og tradisjoner, har Treku klart å kombinere disse med mer moderne uttrykk i sine produkter. De har fremdeles beholdt sin kjærlighet for treverket i live.Sjekk selv davel!
Klikk deg gjerne inn her for å lese mer om Treku og deres univers av møbler. Om ikke så lenge vil du finne noen av dem hos oss.


Vi gleder oss!
- DesignspiritIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar