Om oss

mandag 23. mars 2015

Hvordan få påskestemning...

Nå nærmer det seg påske, og store og små gleder seg til noen dager fri fra jobb og skole. Det er ikke alle som reiser opp på påskefjellet for å lufte skiene sine. De aller fleste blir faktisk hjemme. I følge statistisk sentralbyrå feirer hele 80% av norges befolkning hjemme i stua si.
Kanskje går du rundt og lurer på hvordan du kan få inn litt påskestemning i stua di? I tillegg til de obligatoriske ukebladene, påskeliljene og appelsinene.
Ja for man ikke ha påskekyllinger, nymalte påskeegg og gule påskeduker på bordet for å få påskestemning. Man kan faktisk holde det ganske enkelt. 

Du har sikkert noe gult gjemt bort en eller annen plass i huset. Enten det er en skål, en kopp eller en pute. Sett det frem igjen!
Fyll opp skåler med appelsiner og godis. Kjøp inn litt gule tulipaner, eller påskeliljer. Kjøp inn gule servietter eller sett eggene i en fin kurv på kjøkkenbenken. 
Ta familien med ut på tur og plukk noe fine kvister til vasene dine. Ha med termos med noe varmt oppi, appelsiner og kvikklunsj,- og få litt påskestemning i samme slengen.

Ikke minst ha god mat i hus! Kakao til barna og god kaffe til de voksne. Ha ferske ukeblader og aviser på bordet, og slapp av i sofaen under et varmt pledd. Påske er jo familietid!

For deg som ikke har en eneste gul gjenstand i hus, og trenger litt inspirasjon, har vi satt sammen en liten påskecollage. Det fine er at disse tingene passer like fint til påske som til resten av året. Gult er en gladfarge som du kan lese mer om under dette innlegget...1) Dot cushions fra Hay,  2) Unfold fra Muuto,  3) The Dots fra Muuto,  4) E27 fra Muuto,  5) Stacked fra Muuto,  6) Vitamin Container fra Muuto, Omaggio vase fra Kâhler og Krenit skål fra Normann Copenhagen,  7) DLM table fra Hay


Alt finnes i butikken vår. Og vi sender over hele landet.
Kos deg med påskeforberedelsene!

- Designspirit


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar