Om oss

lørdag 21. mars 2015

Leselys og 265...

Så du "Tid for hjem" forleden?
Vi ble så glad da vi så at de hadde brukt 265 lampa fra Flos! Du vet den med den lange armen...


Foto lånt fra "Tid for hjem"
Det er ikke alle som tenker over hvor viktig det er med godt leselys. Eller rett arbeidslys for den saks skyld... Og mange vet ikke helt hvordan de skal løse behovet for å få riktig belysning engang. Kanskje godstolen står for langt ut på gulvet til at det er er mulig å plassere en leselampe der. Eller kanskje man sitter forskjellige steder når man leser, alt etter som. 

Kanskje du sitter ved siden av en vanlig bordlampe med en vanlig skjerm og ikke helt tenker over hvor dårlig lys den der lampen egentlig gir? I hvertfall hvis du skal lese noe med liten skrift, eller om du driver med håndarbeide.


Foto lånt fra "Tid for hjem"
Det er nettop det som er så genialt med 265 lampa. Den lange armen. Den er så utrolig fleksibel og kan svinges hit og dit. Opp og ned, og ut over gulvet.  Akkurat der du trenger den mest. 
Og når den ikke er i bruk, så kan den svinges helt inntil veggen igjen, slik at den ikke er i veien. Den kan henges høyt opp på veggen, eller lavere ned. Alt etter behov.
Fungerer perfekt som leselys over sofaen, eller som generelt lys over salongbordet. Kan også brukes som arbeidslys over kjøkkenbenken, eller over kontorpulten. En funksjonell lampe med andre ord. I tillegg til at den er sprek å se på.

265 ble designet av Paolo Rizzatto i 1973. Lampen finnes i hvitt, sort og grått. Den har vanlig E27 pæresokkel, slik at man kan velge om man vil bruke halogen-, spare-, eller ledpære i den. Det er Flos som er leverandøren av lampen i dag. Og du finner den i butikken vår :)


Godt lys er utrolig viktig. Spør oss gjerne om du lurer på noe.

God lørdag!

- Designspirit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar