Om oss

onsdag 24. juni 2015

Velduftende rom...

Det er ikke så mye som skal til for å få et velduftende rom. Hva er vel ikke hyggeligere enn å komme inn i et koselig rom som attpåtil dufter godt? Eller om du tar deg ekstra god tid på badet en sen kveld, med badekar og tente duftlys. Stemning.


Vel, vi har akkurat fått påfyll av de populære duftlysene og duftpinnene fra Skandinavisk. Så lite skal til for å få et hyggelig rom. Dette er jo den perfekte gave til en god venn også. Ekstra hyggelig med den fine innpakkingen.
Skandinavisk ble til takket være kjærligheten. En ordentlig solskinnshistorie. To britiske menn ble forelsket i to blonde skandinaviske jenter, og dro aldri hjem igjen. Slik beskriver de det selv ihvertfall.
Disse to britene Shaun og Gerry skulle bli så glad i det skandinaviske levesett, naturen, familielivet og det å verdsette det enkle at det inspirerte de til å starte Skandinavisk.Skandinavere er det folkeslaget som brenner mest lys, året rundt. Og det er ingen tvil om at levende lys og gode dufter skaper en hyggelig atmosfære. Og det er det som er hensikten med Skandinavisk.
Kom innom og lukt deg frem da vel :)
- Designspirit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar