Om oss

mandag 19. oktober 2015

Aksel- en sofa du vil elske!


Aksel er uten tvil en elegant sofa fra Montis.
Den kubistiske formen, og de nærmest usynlige bena under setet gjør at det virker som om den svever elegant over stuegulvet. Materialene er selvfølgelig laget av den høyeste kvalitet, og du kan velge mellom en rekke tekstiler og hud. Den blir levert med blanke ben, men mot et tillegg er det mulig å velge andre typer ben. Sofaen er laget en tanke høyere enn mange andre sofaer, slik at det er lettere å komme seg opp av den. Den romslige plassen og de store putene gjør at denne sofaen ikke bare er god å sitte i, men den kan romme hele familien på en gang.
Den er designet av nederlenderen Gijs Papavone i 2005, for Montis. Gijs studerte på Institute of technology, og Eindhoven Academy for Industrial Design , produkt design. Han ble deretter ansatt som produktsjef hos Montis frem til 1990, hvor han ble forfremmet til sjefsdesigner , samt ansvarlig for Montis designfilosofi.


Setet består av to store puter fylt med en blanding av kaldskum og lateks, noe som sikrer at den holder seg fin i formen år etter år. Samtidig som den er meget komfortabel å sitte i. Putene kan man velge om man vil ha faste eller myke varianter.
Vi har den i butikken nå. Kom å prøvesitt davel!
- Designspirit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar