Om oss

mandag 26. oktober 2015

Inspirasjon til soverommet!

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre et soverom praktisk, lunt og innbydende. Det aller viktigste, foruten en fantastisk god madrass å sove på, og rent, delikat sengetøy, er uten tvil nattbordet! Her skal man ha plass til håndkremen sin, boken en vil lese, og ikke minst en god lampe som gir godt leselys uten å forstyrre sidemannen.

Componibili fra Kartell

Nattbordet skal ha plass til det aller nødvendigste. Og ikke minst bør det plasseres slik at du fint rekker frem til det du skal ha for hånden. Ha nattbordet i rett høyde i forhold til madrassen din. Ikke for høyt , slik at du risikerer å slå hodet ditt om du snur deg febrilsk etter alarmen en tidlig mandagsmorgen. Og ikke for lavt slik at du omtrent må kravle ut av sengen for å nå telefonen din.

Tenk også på valg av rett lampe til ditt bruk. Skal lampen bare gi et generelt stemningslys, eller trenger du et godt leselys til boka di? Ikke alle leser på sengen, men om du liker å gjøre det så bør du absolutt investere i en god leselampe.

Lite plass? En hylle kan også brukes som nattbord, og du sparer på gulvplassen! "Stacked" fra Muuto

Det er mye forskjellig en kan bruke som nattbord. Ikke minst må en ta hensyn til hva en har plass til! Har en et lite soverom, eller sengen plassert under skråtak, så har en kanskje ikke plass til et tradisjonelt nattbord med ben og skapdør. Da må man tenke litt praktisk og i mindre skala. Kanskje kan en bruke en liten vegghylle som nattbord? Eller bare en liten lomme på veggen som rommer akkurat boka og mobiltelefonen din? Nattbordslampen kan også henge på veggen, eller som en pendel festet i taket.

Har du dårlig med plass til nattbord? Heng opp disse små lommene på veggen! Her er det plass til alt du trenger. "Pocket Organizer" fra Normann Copenhagen. Kommer i flere farger.

Et lite sidebord kan fint brukes som nattbord. Dette bordet fra Hay, kalt DLM eller Dont Leave Me, kan også enkelt flyttes på slik at bordet får flere bruksområder. Du kan ta det med deg til godstolen, eller inn i stua. Møbler med flere bruksområdet er også easy living.

Så enkelt, men likevel delikat og innbydende
Bildet er lånt herfra...

En klassiker vi aldri går lei av er Componibili fra Kartell! Dette bordet har med sin elegante runde form, og lekre små rom bak runde dører, inntatt mange soverom i Norske hjem. Og det er ikke så rart. Ikke tar det mye plass, og du har akkurat rom nok til det du trenger ved sengen din, pent skult bak små dører.


Ta gjerne med deg litt grønne planter inn på soverommet ditt også! Det er vel ikke noe som er så koselig som litt grønt på nattbordet. Ikke minst så renser plantene luften din for karbondioksid, og tilfører nytt oksygen. Pynt gjerne med et deilig duftlys for litt stemning, og plasser favorittparfymene og ting du setter ekstra god pris på, på et pent fat for å lage et lite stilleben.

Et vakkert stilleben kan lett lages med favorittingene dine. Alt fra By Lassen


Ikke minst hold orden! Man sover uten tvil bedre i et rom der det er ryddig og rent, fremfor et rom som er rotete og støvete. Hvem får vel sove når en ligger og tenker på alt man skulle ryddet og vasket?

Her i butikken har vi alt du trenger for å piffe opp soverommet ditt! Kom innom da vel. Vi hjelper deg gjerne :)

- Designspirit

1 kommentar:

  1. 1xbet korean sports - LegalBet
    1XBET KARANGA-LIVESN TENTANG-BET-CHI-CHI-CHI-CHI-CHI-CHI-CHI-CHI-CHI-CHI-CHI-CHI-CHI-CHI- 1xbet download

    SvarSlett