Om oss

mandag 16. mars 2015

Få orden!Har du smårot og papirer liggende her og der? 

Det er du ikke alene om. Nøkler, regninger, aviser og andre småting har en tendens til å samle seg opp på strategiske plasser i boligen. Kommoden i gangen, kjøkkenbenken, eller på spisebordet.


Det eneste som hjelper er å ha en fast plass til alt. Lett tilgjengelig. En plass til regninger, en plass til nøkler og en plass til avisen. Man må bestemme seg for å organisere rotet sitt. Noen bruker kurver eller fat, men det fungerer ikke alltid for de små tingene. 
Det var nettop dette designeren Simon Legald hadde i tankene da han utformet oppbevaringsserien "Pocket Organizer" for Normann Copenhagen.Det geniale med Pocket Organizer er at alle modulene er lette å plassere akkurat der man trenger det mest. Og at de kommer i forskjellige størrelser slik at du kan velge akkurat den utgaven som passer dine ting.

Kan like gjerne brukes på kjøkkenet til redskaper og kniver, som til kontorsaker eller sminkesaker. De er lette å henge opp, og ingen synlige skruer som kan virke skjemmende.
Festeanordningen er enkel og skjult.

Med flere lekre farger kan man sette sammen sitt eget spesielle oppbevaringssystem, akkurat slik man selv vil ha det. Blir du ikke inspirert til å få litt orden nå eller?

Pssst.... Finnes i butikken vår :)
Velkommen innom!

- Designspirit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar