Om oss

lørdag 14. mars 2015

Fiber Chair...
Den nye fiberstolen fra Muuto, er en allsidig stol som er laget av et nytt innovativt og miljøvennlig skallmateriale av resirkulerbart plast og trefiber. På avstand ser stolen ut til å være helt glatt, men på nært hold blir de små trefibrene synlige. Hver linje og hver kurve er designet for å balansere maksimal komfort med minimal plass. Man kan velge mellom en rekke farger, eksklusive møbletrekk og hudalternativer, samt fire ulike baser. Her er det altså en stol for alle rom; spisestuen, resepsjonen, konferanseromet, audiotoriet eller kontoret.
Stolen er designet av designduoen Iskos-Berlin: 

«En av de mest vanskelige og edle disipliner er å designe uten eksentrisitet. Å skape enkle, velfungerende, nesten vanlig objekter som likevel har en sterk identitet. Vi utformet fiberstolen for å gjøre nettopp dette, med et klart skulpturelt språk som nekter inngå kompromiss med komforten. Det er en stol fratatt alle unødvendige lag, og som gir stolen sete, rygg og armlener som er integrert i et harmonisk skall – perfekt å krype ned i. Den ikoniske formen gifter seg med myke, omfavnende kurver av miljøvennlig trefiberkompositt og gir fiberstolen en særegen taktil struktur, samtidig som den er 100 % resirkulerbar.»

Mer om designerene Boris Berlin og Aleksej Iskos kan du lese om her...
Spesielt fint at stolen er miljøvennlig! Slikt liker vi :)
For mer fakta om stolen, materialene og basene kan du klikke deg inn her... 

Muuto håndplukker de beste designtalentene i Norden, og gir dem frihet til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagsgjenstander.


- Designspirit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar