Om oss

mandag 11. mai 2015

Glo-Ball

Bordlampe

Er det èn lampe vi er spesielt glad i, så er det Glo-Ball fra Flos.
Denne lampen har rukket å bli en klassiker, noe som ikke bare skyldes den rene, enkle formen, men også det at den er så utrolig anvendelig. I alle slags rom, og i alle slags stiler. Denne lampen passer inn i de fleste miljøer, og ikke minst er den helt suveren når det gjelder å dekke behovet for ordentlig lys!

Pendel

Det kan være en utfordring å velge riktig lampe. Hvor skal den henge. Hvordan skal den se ut. Og for ikke å glemme det mest essensielle; gir den nok og riktig lys?
De fleste kjenner seg nok igjen i det, og mange vegrer seg litt og bruker ofte lang tid når de skal velge seg en lampe.

Glo-Ball som plafond

Og da kommer vi til det som gjør nettop Glo-Ball til en perfekt lampe for veldig mange. Den er så enkel som den er genial. Den har en enkel form og ett enkelt materiale, nemlig glass. Og i tillegg har den godt med lys i seg. De store lampene gir opptil 205 w lys! Det dekker et stort behov, og forenkler valget for mange som sliter med å velge mellom riktig design og behovet for nok lys. Her dekkes begge deler.
Lampene kan dimmes, noe som endrer hele stemningen i et rom. Fra fullt arbeidslys, til dust stemningslys. Tenk at noe så enkelt kan endre stemningen i et helt rom!

Bordlampe

Lampene finnes i flere varianter. Taklampe, pendel, vegglamper, gulvlamper og bordlamper. Og i flere størrelser. Noen er til og med godkjent for å brukes på bad!

Glo-Ball brukt på bad

Lampene er designet av Jasper Morrison (f.1959) en britisk designer, som studerte på Kingston Polytechnic Design School i London, og The Royal College of Art samt studier i Berlin. Han startet sin egen virksomhet i London i 1984. I dag har foretaket en blomstrende bedrift, med kontorer i Paris og Tokyo. De utformer design av møbler og belysning, kjøkkenutstyr og nylig klokker. Samt utsmykninger av offentlige rom . De samarbeider med Flos, Cappellini, Alessi, Vitra for å nevne noen.
Vil du vite mer kan du klikke deg inn her...

Gulvlampe
Glo-Ball har vi utstilt i vår butikk. Lurer du på hvilken lampe du skal velge, enten det er en gulvlampe eller en pendel over spisestuen, så er Glo-Ball et godt valg!
Er du usikker, så kan vi hjelpe deg med valg av riktig lampe, som passer akkurat ditt behov. Og ja,- vi har andre lamper i butikken vår også ;)

Mini Glo-Ball

- Designspirit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar