Om oss

onsdag 13. mai 2015

Klar for sommeren?

Har du så smått startet å klargjøre terassen og hagen din for sommeren?
Nå skal plenen klippes, hekker trimmes og hus og veranda skal vaskes. Kanskje må noe males, eller beises. Eller kanskje trenger du å bytte ut de gamle utemøblene...

Man vil gjerne ha alt på stell til den store dagen, men ikke alle rekker det. Heldigvis har man hele resten av våren og sommeren på seg til å gjøre det fint på uteplassen sin.




Vi har en flott utstilling av utemøbler i vår butikk. Nemlig utemøbler fra Røshulst. For deg som ikke aner noe om denne leverandøren, så kan vi fortelle at denne leverandøren er spesialist på uteliv!  Sofistikert uteliv sådan...

Røshults er en svensk leverandør av utemøbler. De streber etter det luksuriøse i møblene sine. Det skal være eksklusive materialer, slik som teak og rustfritt stål, og det skal være tidsriktig og moderne. Ikke minst sofistikert, - for den kresne. 



Møblene er laget for å tåle å stå ute, tekstilene er vannavvisende og slitesterke. Med disse møblene kan man skape lounge-følelsen ute i sin egen hage. Ikke minst er det mye mer behagelig å sitte i en komfortabel sofa utover sene nattestimer, fremfor en hard pinnebenk. 


Kom innom og ta en titt davel!

- Designspirit


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar