Om oss

mandag 3. august 2015

En ny start!


another rug fra &Tradition

Så var sommerferien på hell, og vi begynner så smått å bli klare for en ny høst med mye nytt i vente.
Er du som oss så kjenner du kanskje at når en ny årstid banker på døra,  så følger behovet for å forandre  etter?  Kanskje rydde litt, ommøblere litt og få orden før hverdagen innhenter oss igjen. Kanskje du investerer i et par nye puter eller et godt og varmt pledd? Eller kanskje tiden er inne for å investere i et nytt gulvteppe, eller en ny lampe.


another rug fra &Tradition


Nå går vi mørkere tider i vente og er det en ting som er viktig å tenke på nå, så er det belysning! Har du nok lys hjemme hos deg, og ikke minst har du riktig lys?
Fremover nå skal vi rette fokus på rett belysning og hvordan plassere lyset i rommet. Har du noen spørsmål så kan du gjerne spørre her, eller ta en tur i butikken vår.  Ta også en titt på innlegget vårt om lyskilder, her er det mye nyttig informasjon om de forskjellige lyspærene vi har i dag og hva som er forskjellen mellom de. Du kan klikke deg inn her....

Copenhagen pendel fra &Tradition

For oss i nord er det ekstra viktig å ha riktig belysning hjemme når vi tilbringer halve året i så mye mørke som vi gjør. Følg med for flere innlegg.
Og ikke minst; ha en riktig god start på det nye arbeidsåret da dere!

- DesignspiritIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar