Om oss

mandag 14. september 2015

Dot Cushion Nyheter

For dere som begynner å kjenne oss, så er Hay en av våre mestselgende leverandører. Og det er jo ikke så rart med så mange fine produkter denne danske leverandøren har i sitt sortiment! 

Nå fremover blir det en endring på pute sortimentet. Da snakker vi nærmere bestemt Dot Cushion. 
Dot Cushion er jo som veldig mange av dere vet, en klassiker med sine knapper midt på puten. Nå blir den ene borte. Det blir kun den ene knappen som blir igjen, samt en del av fargene forsvinner, for å bli erstattet av nye.


De "gamle" putene kan enda bestilles så lenge varelageret rekker.  Stikk gjerne innom oss i butikken for å se hele utvalget!

En av nyhetene som er ventet inn

I løpet av oktober får vi inn de nyeste putene, med splitter nye farger fremdels i tekstiler fra Kvadrat. Kvadrat er Europas ledende produsent av høykvalitets, garantistemplede tekstiler- beregnet for offentlig bruk så vel som i private boliger. Mange av våre produkter er trukket med tekstiler fra Kvadrat, tekstiler som har ti års garanti. Mer om dem kan du lese her...Hay har også et varmt og godt ullteppe som passer perfekt under småkalde føtter nå til høsten.
Ull er et materiale som mange har kjært. Kanskje ikke så rart med tanke på alle fordelene det har. Noen av fordelene ved bruk av ull er at det er en miljøvennlig tekstil, som heller ikke avgir noen farlige avgasser. Det er et pustende tekstil som absorberer bort fuktighet, det er naturlig flekkavvisende og meget slitesterkt, det er flammehemmende og har en høy grad av lysekthet.
Dette er helt klart en fordel med tanke på all den harde bruken et gulvteppe skal tåle!

Peas Gulvteppe kommer i flere størrelser. Vi har dem i butikken nå i disse størrelsene; 
80 x 140 cm, 80 x 200 cm, 140 x 200 cm, 170 x 240 cm og 200 x 300 cm.

Vi sender også :) Kontakt oss gjerne på post@designspirit.no

Ha en nydelig mandag!

- Designspirit


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar