Om oss

tirsdag 17. november 2015

Julegavetips fra Ferm Living!Vi må jo skrive litt om Ferm living med det samme vi er i gang med juleplanlegginga! Her er det såå mye fint å hente! Snadder for den som vil ha en litt annerledes jul, og den som vil dekorere til jul med en ny vri. Det er jo heldigvis sånn nå at julen trenger ikke være så veldig tradisjonell lenger. Man kan skape sine egne tradisjoner. Og da kan man like godt starte med noen splitter nye godbiter!

Se bare den dekorative adventsstaken i messing! Den kan fint stå plassert helt enkelt på bordet uten noe som helst annet. Men den kan også pyntes opp litt med noen grønne granbar, eller kongler, eller du kan feste noen lengder med hyssing, og henge den opp slik som på bildet under...


Og så til dere med små barn, eller en barnslig samboer :) En søt pakkekalender! Enkelt å henge opp på veggen, og med en lomme for hver dag. Søt ikke sant?


Enda et alternativ til adventsstaken er denne varianten med trekuler festet med et skinnbånd. Du kan selv velge form og plassering, og du kan lage en hel sirkel om du vil, og bruke den som adventsstake. Denne kan fint brukes året rundt, en veldig funksjonell lysestake!Ferm Living kan by på mye fin julepynt også. For den litt utradisjonelle, med enkle naturbaserte materialer. Det kan vi like.


Du kan fint bruke en stor blomterpotte til juletreet! Har du lite plass så behøver du ikke så stort juletre heller. Gå for et mindre ett som du får plass til, fremfor et stort ett som tar altfor mye plass. Som du ser så er det ikke mye som trengs for å skape stemning, og ikke minst får du mer plass til alle julegavene som skal legges under...


Julepynt med grafiske elementer, og messing for de som har dilla på det... :)


Julestrømpe hører også med, og den grafiske stilen henger med også her...

Plant box står på manges ønskeliste. For den som allerede har sikret seg en, så kan den også dekoreres til jul! Fyll opp med små juletrær, eller pynt med granbar og julekuler så har du julestemning med en gang. Den kan også fylles opp med flere kubbelys i forskjellige størrelser, og når de er tent en sen julekveld så er julestemningen garantert!


Velkommen til julebutikken vår for en titt! Mer om Ferm Living kan du lese om her...

- Designspirit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar