Om oss

mandag 23. november 2015

Nyhet! Ny leverandør...


Som dere sikkert vet, så er vi her på Designspirit stadig på jakt etter nye og spennende design. Vi er alltid først ute med det siste, og denne gang er det geniale rammer vi har lagt til i vårt sortiment...Disse rammene er det MOEBE som står bak. Moebe er en skandinavisk designvirksomhet basert i Danmark. Det er møbelsnekkeren  Anders Thams og arkitekten Martin D. Christensen som står bak firmaet. Tanken bak deres produkter er å skape enkle og ærlige produkter som er lette å forstå, der konstruksjonen og materialet skal begeistre oss i sin enkelhet. Duoen verdsetter det enkle, nettop fordi verden er så komplisert. Og derfor streber de etter å gjøre produktene sine nærmest banalt lette å forstå, for å komme frem til de mest geniale løsningene. Alle produktene deres blir designet  og produsert på eget verksted i København.

Rammene finnes i flere størrelser

Ideen bak rammen kom fra et ønske om å gjøre den gamle kjente varianten enda litt enklere i konstruksjon og uttrykk, men likevel beholde dens fleksibilitet. Samtidig var det en artig utfordring for designduoen å gjøre et hverdagsobjekt enda mer funksjonelt. Rammen ble så til av fire stykker eikerammer, to pleksiglass og et stykke gummistrikk som holder det hele sammen. Genialt enkelt!Så lekkert å ramme inn noe grønt

Det fine med glassene er at man kan ramme inn så mangt. Enten du vil ramme inn favorittprintet ditt, lage din helt egen collage, eller om du vil ramme inn blomsten fra i sommer. Så lenge det kan trykkes helt flatt, kan du plassere det i en slik ramme.

Genialt enkelt å skifte innhold i disse rammene!
Denne rammen kan jo romme alle de fine instagram printene også! Enten du vil ramme inn ett, eller flere i en collage. Og ikke minst kan dette være en topp gave til den som har alt!Og nå kommer de også i sort. lekkert, ikke sant?

- Designspirit


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar