Om oss

mandag 9. november 2015

Vasedilla!

Hammershøi

En ting er sikkert, og det er det at vi har vasedilla! Enten du er avhengig av friske blomster til enhver tid, eller du har tatt med deg en kvist fra søndagsturen så blir en aldri lei vaser! Det beste er at vasene er så dekorative i seg selv, at en MÅ ikke på død og liv ha noe oppi dem. De kan like godt få lov til å stå å skinne helt for seg selv.

Lyngby

Vi blir mer og mer bevisste på hva vi tar med oss inn i hjemmene våre. Og vi har aldri vært mer opptatt av hvordan det skal se ut også. Klikker du deg inn på Instagram for litt interiør inspirasjon, så formelig flommer det over med delikate bilder av lekre bord der det ofte er en eller flere vaser involvert.
Og det skal ikke være en hvilken som helst vase heller! Enten skal den være et kupp fra loppemarked med dertil patina, eller så skal den være nogenlunde kjent, fra en anerkjent produsent. Det er jo unektelig litt stas med et lite stykke design? Ikke minst er det gøy å vite litt om historiene bak.

Lyngby
Gamle designvaser har fått sin renesansse og produseres opp på nytt, og gamle skisser tas opp igjen og tryller frem nye vaser. Som for ekspempel Hammershøi vasene.
Omaggio-feberen herjer fremdeles. Og da det ikke var flere jubileums vaser med gullstriper å oppdrive, så er det mange andre farger å velge mellom.

Omaggio
Det som er så fint med dagens trend, er at en kan være akkurat så fargerik eller monochrome en vil. Det er trendy å innrede akkurat slik en vil - uten å følge trender! Det er bare å slå seg løs og innrede akkurat slik DU vil :)

Fiducia
 En lekker vase kan være den gjenstanden du setter mest pris på hjemme hos deg. Eller akkurat den gaven venninden din blir mest glad for å få. En vase kan pynte opp hvilket som helst bord, og ikke minst fylles med den fineste blomsterbukett fra kjæresten din. Den er lett å plassere om en har liten plass, og den er dekorativ selv om den er tom og venter på neste bukett.
Ikke minst er en vase alltid en hyggelig gave! Til jul for eksempel?
Agnes
Her på Designspirit har vi masse fine vaser akkurat nå! Hvorfor ikke finne en i julegave til deg selv eller en venn?

- Designspirit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar